Over Shepherd

Hoe is het idee van Shepherd Solutions  ontstaan en wat is Shepherd Solutions?

Als je in een onderhoudsdienst werkt, als  werkvoorbereider, teamleider of manager, wil je graag dat de uit te besteden werkzaamheden goed, snel en zonder zorgen voor het bedrijf verlopen . Zou het niet mooi zijn als je een bedrijf kon bellen dat, een storing, projecten,  periodieke werkzaamheden,  verbetering van je product of de productie, van A tot Z voor je gaat oplossen.

Daarom ben ik, Meino Herder, een bedrijf gestart, dat een dienst of product aanbiedt, waarbij de klant geheel ont-zorgt wordt.  Ik ben  30 jaar werkzaam in het onderhoud, nieuwbouw, verbouw  bij de technische en facilitaire afdelingen van diverse bedrijven. Zowel industrie als productiebedrijven, bij de overheid of het  bedrijfsleven. Afgelopen 15 jaar heb ik veel met bedrijven gewerkt, die allemaal goed in “hun vakgebied’ zijn. En daar zit nu net het probleem:   hun vakgebied.   Er wordt dus veel gewacht, tot een ander klaar is, teveel en te lang overleg met diverse bedrijven gevoerd, of de juiste materialen/onderdelen zijn niet op tijd aanwezig.

Bij Shepherd Solutions is dat anders, wij clusteren alle werkzaamheden, maken een bestek, planning en voeren de werkzaamheden uit.  Vanaf werkvoorbereiding tot aan de laatste opruimwerkzaamheden kan Shepherd Solutions    u van dienst zijn. Hierin onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Ook bij kleinere reparaties en werkzaamheden, kan Shepherd Solutions dit voor uw bedrijf verzorgen.

Powered by Sitebuddy.nl